Ansøg om

Non / Konfirmationshjælp

Ansøg

Der er lukket for ansøgninger til konfirmationshjælp år 2019

 

Alle modtager svar senest d. 1/3 2018 kl. 20.00

Der åbnes for ansøgninger til år 2019 medio januar 2019.

Du skal som ansøger være opmærksom på følgende: 

 1. 1. Du skal selv være i stand til at hente maden på det udlevringsted du vælger fra nedestående liste enten mandag den 12/3 eller tirsdag den 13/3 (med undtagelse af Århus, de skal afhente maden søndag den 11/3 sen eftermiddag). Hvor vi er hvornår i landet finder vi hurtigst muligt ud af. Vi kører ikke forbi din adresse, da dette ikke er en mulighed for os. 
   

 2. Du skal selv opbevare alt maden på frost frem til selve dagen hvor du skal bruge det. Ellers bliver det dårligt.
   

 3. Du kan ikke søge kun forret, hovedret eller dessert. Der er alle 3 retter du ansøger om.
   

 4. Vi tager ikke imod specielle ønsker ang. retterne. Menuen er som den er, der kan ikke ændres i den. Vi medsender allergeneliste og vejledning for tilberedning.
   

 5. Vi oplyser ikke hvad menuen er før efter ansøgningsfristen er udløbet. Dette er der kun 1 grund til: Vi ved det ikke med sikkerhed selv. Det kommer an på hvad leverandøren har til os.
   

 6. Er du i tvivl om noget så vær venlig at skrive en mail på bum@bum-org.dk. Da dette er et frivilligt baseret projekt, svarer vi når vi har tid.
   

 7. Hvis vi får flere ansøgninger end vi kan hjælpe trækkes der lod.
   

 8. Du må stille alle de spørgsmål du ønsker, men som nævnt tidligere, vær sød at skrive en mail. Har du problemer med at skrive mails, er du velkommen til at ringe på 60156514 på de oplyste tidspunkter. Vi aflytter ikke telefonsvareren.

 • LinkedIn - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle

Kontakt os

Kontakt:

Børn & Unges Mærkesager

​​

bum@bum-org.dk